Kootje Dijkstra | Internship in Mexico
15403
post-template-default,single,single-post,postid-15403,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

02 May Internship in Mexico

Ongeveer een maand geleden hoorde ik het goede nieuws: ik mag stage lopen in Mexico! Ik had totaal niet georiënteerd op Mexico, het was de bedoeling dat ik in Europa zou blijven. En daar was mijn kans, ik kon een stage overnemen in Cancún, op de marketingafdeling van Grupo Icon/Zenit Publicidad. Ergens in mijn hoofd wist ik wel dat ik stiekem toch graag naar een ver land wilde gaan, deze kans krijg je immers niet altijd. Ik had ook al veel contact gehad met een bedrijf in Sydney, maar dit is helaas niet meer doorgegaan.

Na radeloos zoeken had ik eigenlijk de zoektocht weer even op een laag pitje staan, totdat ik in contact kwam met de huidige stagiair. Na een uurtje heen en weer chatten op Facebook, heb ik een mail gestuurd naar de baas. Hij was enthousiast na het lezen van mijn mail (ja ja, in het Spaans natuurlijk) en CV en besloot mij aan te nemen. Yesssssss!

Op mijn website zal ik updates geven over de aanloop naar vertrek, en natuurlijk het verblijf als ik daar ben gearriveerd op 25 augustus!