Kootje Dijkstra | Ready for some action!
15639
post-template-default,single,single-post,postid-15639,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

29 May Ready for some action!

Een belangrijk aspect van het plannen van een half jaar weg gaan, is je financiële situatie op orde krijgen. Deze moest bij mij eens goed onder de loep genomen worden. Ik heb na 3 jaar op mezelf gewoond te hebben, inmiddels wel genoeg ervaring met omgaan met geld. In het begin kon dit nog wel eens lastig zijn, want hoe ga je ineens alles zelf bekostigen?
De simpele studentenuitgaven zoals huur, schoolgeld en eten; die zijn makkelijk en overzichtelijk. Maar alles wat daarnaast nog van mijn bankrekening geschreven wordt.. ik heb soms ook geen idee (maar wel een schoenen-tic).
Gelukkig heb twee ouders die mij weer terug in huis hebben genomen, en kan ik daardoor de komende maanden weer wat meer sparen voor mijn big move naar Mexico!

Vandaag heb ik daarom maar eens een klein begin gemaakt aan het sponsoren van mijn ‘MexiKoot’-spaarpotje, door vandaag zo veel mogelijk troep en trel te verkopen op de vintage markt Le Bric à Brac in Vuren.
Het was mooi weer, bezoekers hadden goede zin en ik ben van een groot deel van mijn troep af.

PS: Ik ga morgen trouwens naar Budapest! (per ongeluk in impuls gekocht omdat het zo’n goede deal was) (over omgaan met geld gesproken)