Kootje Dijkstra | Packing and saying goodbye
15808
post-template-default,single,single-post,postid-15808,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

23 Aug Packing and saying goodbye

Hi allemaal!

Nu is het echt spannend. Over iets minder dan 60 uur zit ik in Cancún! Dan gaat het echte avontuur beginnen en ga ik het helemaal alleen doen. Dan zit ik in mijn eentje op het vliegveld, te wachten op mijn bagage. Ga ik in mijn eentje door de douane, de deur uit. Kom ik in mijn eentje in een taxi terecht (hopelijk een goede). Kom ik in mijn eentje voor een onbekende deur te staan, en lig ik in mijn eentje in een onbekend bed. In mijn eentje!! Heel eng. Maar wel leuk 🙂
Deze laatste week was erg hectisch, maar wel erg leuk en gezellig. Ik heb zaterdags een soort afscheidsborrel gegeven en vandaag ben ik gaan lunchen met een paar vriendinnen uit Valkenswaard. Ik heb vandaag dus ook al afscheid genomen van die meiden, wat me toch wel een beetje zwaar viel hoor! Ook heb ik vorige week afscheid genomen van mijn broertje Ollie, die met zijn vader op de motor naar Spanje is gegaan. Mijn opa en oma heb ik ook al gedag gezegd!

Wat wel erg leuk is, is dat mijn familie uit Amerika is gekomen! Mijn oom en tante en nichtjes zijn in Nederland nu, ik had ze al 2 jaar niet gezien! Gisteren zijn we gaan eten bij familie in Hoogeloon en vandaag was een inpak-dag. Ik heb mijn koffer ingepakt, maar dit is nog niet echt gelukt. Ik heb maar 23 kilo ingecheckt, en dat ga ik niet halen denk ik! Op zich heb je natuurlijk niet veel nodig in Mexico, aangezien de temperatuur erg hoog is nu, zo’n 35 graden. Ik ben benieuwd of ik hier snel aan gewend zal raken.

Aaah het is zo dichtbij!! Nog 2 nachten slapen in Valkenswaard.

Hierbij nog wat foto’s van de afgelopen weken.

IMG_0629

Het weekje Amsterdam was erg gezellig! Hier kwam een vriendinnetje van mij langs, Tessa, met wie ik de dag heb gespendeerd. Dat was erg gezellig!! IMG_0612De expositie van Helmut Newton in Fotografiemuseum FOAM! Erg mooi en een aanrader.

Expositie Helmut Newton in Fotografiemuseum FOAM.

IMG_1392

Op 25 juli heb ik EINDELIJK mijn rijbewijs gehaald! Hier was ik zó blij mee! Gelukkig nog net voor mijn vertrek, aangezien dit al mijn tweede keer praktijk was.

Processed with VSCO with f2 preset

En dat moet natuurlijk gevierd worden! In de middag had ik samen met mijn (ex-)huisgenootjes uit Tilburg het festival Holy Pink. Zo hebben we een beetje afgesloten, aangezien ik in mei uit het huis ging en er meerderen weg gingen vanwege studie of stage.

Processed with VSCO with hb2 preset

Saying goodbye to my sweetie, Ollie.

IMG_1622

En nog een laatste knuffel met mijn zus Pippi en broertje Ollie. Ik ga ze missen!!